نظافت منزل و محل کار در ظفر > نظافت منزل و محل کار در ظفر
نظافت منزل و محل کار در ظفر
شعبه ظفر:22899782 و 86021537 و پشتیبانی 09195096981
نحوه خشک کردن لباس در زمستان
در نگاه اول ممکن است به نظر برسد که به یک خشک کن نیاز دارید تا احتمال خشک شدن لباس در ماه های سردتر وجود داشته باشد.
در واقع، سازماندهی خشک کردن لباسها با استفاده از روشهای «دستی» در داخل و حتی خارج از منزل کار سختی نیست، به شرطی که چند مرحله ساده را دنبال کنید.
برای آگاهی از نحوه خشک کردن لباس در زمستان بدون استفاده از خشک کن به ادامه مطلب مراجعه کنید.
لکه های توت سیاه را چگونه پاک کنبم؟
10 نکته مهم برای خشک کردن لباس در زمستان:
1 - زمان مناسب را انتخاب کنید:
دو نظریه فکری در مورد زمان خشک کردن لباس وجود دارد. یکی این است که سعی کنید شستشوی خود را زودتر در روز انجام دهید تا فرصت استفاده از نور خورشید را داشته باشید. مورد دیگر این است که بگذارید یک شب بماند تا خشک شود تا کمتر در داخل خانه زحمت بکشید، بعلاوه وقتی از خواب بیدار می شوید احتمال خشک شدن آن وجود دارد. از هر روشی که با برنامه روزانه شما مناسب است استفاده کنید.
2 - ماشین لباسشویی خود را بیش از حد پر نکنید
فشرده بودن لباسها در کنار هم باعث میشود که در پایان شستوشو، آنها مرطوب بماند، بنابراین خشک شدن آنها در نهایت زمان بیشتری میبرد.
3 - از سریع ترین برنامه چرخش دستگاه خود استفاده کنید:
استفاده از سریع ترین چرخه چرخش موجب می شود که مدت زمان خشک شدن لباس شما کمتر شود. می توانید شستشوی خود را در چرخه چرخشی دوباره قرار دهید تا آب اضافی باقیمانده گرفته شود تا قبل از خارج کردن آنها از دستگاه تا حد امکان رطوبت شان خارج شود.
قبل از اینکه کنترلها را برای یک چرخش فوقالعاده سریع تنظیم کنید، حتماً برچسب مراقبت از لباس روی لباستان را بررسی کنید تا ببینید آیا میتوان آنها را به این شکل دیوانهوار می توانید بچرخانید یا خیر.
4 - تهویه هوای داخلی استفاده کنید:
کولر گازی داخلی یک سرمایه گذاری ضروری و یکی از بهترین راه ها برای خشک کردن لباس ها در داخل خانه است .
5 - از آویز خشک کن لباس برای خشک کردن استفاده کنید
که فاصله میله های خشک کن اجازه می دهد هوا به طور یکنواخت در اطراف لباس شما پخش شود. قرار دادن آن در نزدیکی منبع گرما، مانند نور مستقیم خورشید (البته ابتدا مطمئن شوید که رنگ پارچه ها در مقابل نور خورشید نمی پرد) یا رادیاتور واقعاً می تواند کمک کند.
اگر رادیاتورهای شما به اندازه کافی بزرگ هستند، می توانید لباس ها را مستقیماً روی آنها آویزان کنید - فقط مطمئن شوید که پس از خشک شدن آنها را درآورید تا گرما را هدر ندهید.
6 - لباس های خود را به طور یکنواخت پهن کنید:
زمانی را برای آویزان کردن لباسهای خود اختصاص دهید و مطمئن شوید که فضای زیادی دارند تا هوای زیادی جابجا شود. لباس هایی که روی هم قرار گرفته اند در خشک شدن با مشکل مواجه می شوند.
اطمینان حاصل کنید که وسایل ضخیمتر مانند شلوار جین جا دارند تا وقتی روی میله آویزان میشوند، کنارهها با هم تماس نداشته باشند (حداقل از دو میله برای خشک کردن استفاده کنید).
7 - همه چیز را باز کرده و بدرستی پهن کنید:
زیپ ها و دکمه ها را باز کنید (آستین را فراموش نکنید) و جیب های شلوار را بیرون بکشید تا به فرآیند خشک شدن کمک کنید.
به طور منظم بچرخانید
8 - لباسشویی خود را بررسی کنید تا ببینید چقدر خوب خشک می شود.
به چرخاندن آن ادامه دهید. اگر یک بخش بهتر از بقیه خشک می شود، آن را بچرخانید تا قسمت های دیگر خشک شوند.
به نواحی مانند سرآستین و زیر بغل که خشک شدن آنها زمان بیشتری می برد توجه ویژه ای داشته باشید.
اتاق مناسب را انتخاب کنید
مهم است که اطمینان حاصل کنید که اتاقی که لباس شما در آن خشک می شود به خوبی تهویه می شود. این نه تنها به جلوگیری از رطوبت و کپک زدن کمک می کند .بلکه لباس های شما سریعتر خشک می شوند.
9- پنجره های باز بهترین راه برای گردش هوای تازه در خانه شما هستند (حتی اگر بیرون سرد باشد).
10 - از خشک کردن لباس در مناطق شلوغ خودداری کنید
لباسها را در اتاق نشیمن، اتاق خواب، آشپزخانه یا هر جایی از خانه که زمان زیادی را در آن سپری میکنید خشک نکنید، زیرا رطوبت لباس برای کیفیت هوا مضر است و همچنین ممکن است باعث ایجاد کپک یا قارچ (که میتواند باعث آلرژی شود) می شود.
چگونه لباس ها را بدون خشک کن خشک کنید؟
( لوازم نظافت مورد نیاز پرسنل به عهده مشتری است.)
شعبه شرق: 33923298 - 77437258 پشتیبانی 09195096971
شعبه غرب :66942049 - 66121568 پشتیبانی 09198125764
شعبه شمال:22899782 و 86021537 و پشتیبانی 09195096981
شعبه مرکزی: 66942039-66597792- پشتیبانی09195096971
شعبه جنوب وجنوب شرق :33923298 - پشتیبانی 09195096981
آجودانیه ،احتشامیه ، اختیاریه ،اُزگُل ،اسدآباد ،اسلامآباد ،اقدسیه ، الهیه ، امامزاده قاسم ، امانیه ، امیرآباد ،اوین ، باغ شاطر، بهجتآباد ، پاسداران ، پل رومی ، پونک ، تپهٔ اکبری ، تجریش ، جلالیه ، جماران ، جمالآباد ، جمشیدیه ، چالهرز ، چیذر ، خوردین ، دارآباد ، دربند ، درکه ، دروس ، دزاشیب ، ده ونک ، رحمانآباد ، رستمآباد ، زرگنده ، زعفرانیه ، سامیان ، سربند ، سعدآباد ، سوهانک ، سهروردی ، سید خندان ، صاحبقرانیه ، عباسآباد ، فرحزاد ، فرمانیه ، محله ارامنه ، قلهک ، قیطریه ، کاشانک ، کامرانیه ، کاوسیه ، کوی نصر ، (گیشا) ، گلابدره ، محمودیه ، منظریه ، میرداماد (داودیه)، نیاوران ، ولنجک ، ولی عصر ، ونک ، یوسفآباد،