نظافتچی محدوده سیدخندان تهران > نظافتچی محدوده سیدخندان تهران

 

نظافتچی محدوده سیدخندان تهران

 

نظافتچی محدوده سیدخندان تهران :66942049    و 66942039   و پشتیبانی 09195096981

شرکت آدا مفتخر است با 18000 اشتراک در سراسر تهران شعبه غرب خود را در جهت رفاه حال محله های چون آپادانا، سیدخندان،چهارراه قصر،مطهری،تحت طاووس ،عباس آباد، بهشتی ، هفت تیر ،میرزای شیرازی ، آرژانتین،بخارست، قرنی، پلیس، شریعتی، کرگان ،نظام آباد ،و... افتتاح نموده تا هرچه سریعتر نسبت به ارایه خدمات اقدام نماید.

نظافت راه پله ها ومشاعات : بصورت کنترات می باشد مبلغ با افزایش طبقات و تعداد واحد ها متغیر است .

نظافت منزل : اعزام نیروی خانم وآقا بصورت 4 ساعته و 8ساعته

 

هشت اشتباه رایج در شستن ظرف ها


توصیه می شود ظروف را قبل ازشستن در آب خیس کنید تا مواد غذایی باقیمانده و خشک شده نرم شود برای تمیز کردن بهتر است از آب گرم و دستکش استفاده شود.
اگرچه فکر می کنیم بعد از تمیز کردن هیچ باکتری در آشپزخانه باقی نمانده است ، اما در بیشتر موارد این واقعیت ندارد. تنها اسفنج نیست که  در سینک پر از میکروب است.

هشت اشتباه رایج در شستن ظرف ها

بیست ایده برای مرتب کردن کفش

نه مورد لوازم خانگی که باید هر روز تمیز کنید

روش های طبیعی برای جلوگیری از بو بدی کفشها

علاوه بر این ، هنگام شستن ظرف ها ، اشتباهات بسیاری می کنیم و باعث گسترش میکروب ها می شویم.
چارلز گربا میکروبیولوژیست در دانشگاه آریزونا پس از مطالعات بیشمار ، نتیجه گرفت که 50٪ تا 80٪ از کل بیماریهای ناشی از غذاهای آلوده در خانه منشا می گیرند.
این عوامل بیماری زا سالانه 6/5 میلیون مورد اسهال و استفراغ ایجاد می کنند.
رایج ترین اشتباهاتی که هنگام شستن ظرف ها مرتکب می شویم.

 

1. عدم استفاده از مواد شوینده مناسب


انتخاب مواد شوینده مناسب یا استفاده از مواد شوینده بیش از حد بسیار اشتباه است.
• هنگامی که از مواد شوینده زیاد استفاده می کنیم ، می تواند روی ظروف باقیمانده و این  به مواد غذایی می توانند نفوذ کنند.
• آنچه شما نیاز دارید آب گرم و مواد شوینده مناسب است.
• برچسب های مواد تمیز کننده را بخوانید و دستورالعمل های مربوط به میزان انحلال در آب را دنبال کنید.

 

2- استفاده از آب زیاد

هشت اشتباه رایج در شستن ظرف ها

مطالب مرتبط : با پنچ روش در خانه ، برای پاک کردن شیشه ها پاک کننده های سازگار با محیط زیست را تهیه کنید
بهتر است برای از بین بردن روغن ها از آب گرم استفاده کنید و اجازه دهید سریعتر ظروف خشک شوند.
• اگر دو سینک دارید ، یکی از آنها را با آب داغ پر کنید ، ظروف را در آن بگذارید خیس بخورند.
• مهم است که شیرآب را هنگام کف زدن ظروف ببندید.

 

3. از اسفنج پلاستیکی استفاده کنید


بیشترین میزان آلودگی در آشپزخانه را می توان در اسفنج ها و ماشین های ظرفشویی مشاهده کرد. اینها محل مناسبی برای هزاران باکتری مانند E. coli و Salmonella است. بنابراین استفاده از اسفنج با الیاف طبیعی ایده خوبی است.
بعد از آب کشیدن ظروف ، آنها را آویزان کنید تا کاملاً خشک شوند. همچنین توصیه می شود هر هفته اسفنجی را که استفاده می کنید تعویض کنید.


4- شستن فنجان ها و چاقوها به طور کامل

هشت اشتباه رایج در شستن ظرف ها
یک اشتباه بسیار شایع دیگر: هنگام شستن سریع می شویم  روی تیغه ها ، مقداری از مواد غذایی باقی می ماند. برای همین ، باید زمان لازم بگذارید تا همه مواد غذایی باقیمانده از بین بروند.
در شستشویی لیوان ها نیز دقت شود: باکتری های شیر اغلب حتی بعد از شستن می توانند در داخل لیوان بمانند.
بنابراین فنجان ها را با دقت بررسی کرده و خیلی خوب بشویید تا از رشد باکتری ها به راحتی جلوگیری کنید.


5- ابتدا دست ها را بشویید


دستها می تواند منبع مهمی از آلودگی ، باکتری و ویروس باشد. مهم است که قبل از شستن ظرف ها یا قرار دادن آنها به صورت دستی در ماشین ظرفشویی ، دستان خود را با صابون و آب گرم بشویید.


6. مراقب تخته های گوشت یا سبزیجات باشید

هشت اشتباه رایج در شستن ظرف ها
در مورد تخته های برش ، توصیه می شود ابتدا آنها را بشویید.
سپس ، بگذارید آب به خوبی جریان یابد و آنها را با یک محصول یا محلول کلر برای چند دقیقه ضد عفونی کنید.
یک اشتباهی که معمولاً مرتکب می شویم شستشوی آنها با اسفنج و مواد شوینده است. به این ترتیب ، آنها نمی توانند به درستی تمیز شوند.


7. شستن ظرف ها در یک سینک کثیف


سینک آشپزخانه شما ممکن است میکروب بیشتری نسبت به توالت شما داشته باشد.
توصیه می شود روزانه سینک را با سرکه و جوش شیرین یا نمک تمیز کنید. به این ترتیب ، قبل از تجمع باکتری های جدید ، همه چیز ضد عفونی می شود.


8-  قبل از شستشو موادغذایی مانده در ظروف را تمیز کنید سپس شروع به کف زدن آنها کنید .

هشت اشتباه رایج در شستن ظرف ها
• ابتدا همه باقیمانده ها غذا را سطل زباله بریزید. برای از بین بردن این بقایای مواد غذایی می توانید از یک کفگیر استفاده کنید.
• سپس ظرف ها را در آب داغ خیس کنید تا باقیمانده غذا های خشک شده نرم شوند تا آنها را کاملاً تمیز کنید.
یک اشتباهی که ما مرتکب می شویم این نیست که مواد غذایی باقیمانده را از ظرف جدا می کنیم و در سینک رها می کنیم تا فاضلاب پس از مدتی می گیرد.
نکاتی برای شستشوی بهینه
• هنگام شستن ظرف ها از آب گرم و دستکش پلاستیکی استفاده کنید.
• ظروفی که گوشت خام به آنها برخورد کرده آخر از همه بگذارید: به این ترتیب می توانید از آلودگی متقابل جلوگیری کنید.
• برای خشک کردن ظروف از یک پارچه تمیز و خشک استفاده کرده و قبل از جمع آوری یک بار دیگربررسی کنید.
• برای ضد عفونی کردن تخته های برش چوبی می توانید از لیمو و نمک استفاده کنید.
در نظر گرفتن همه این نکات برای جلوگیری از بیماری های ناشی از انتقال میکروبها بسیار مهم است. علاوه بر مراقبت از سلامتی ، ظروف غذای ما کاملاً نو به نظر می رسند.

شرکت خدماتی آدا ارائه خدمات متنوع درزمینه خدمات نظافتی وتامین نیرونظافت منزل درخدمت شماست   

تامین نیروی انسانی  ، اعزام آبدارچی، اعزام سرایدار ، اعزام نگهبان ، مهماندار ، اعزام مهماندار ، مهماندار خانم ، نظافت راه پله و مشاعات ، نظافت اداره ، شرکت خدماتی نظافتی ، نظافت منزل ، نظافت هتل ، نظافت مبل ، نظافتچی شرکت ، نظافت بانک ، باغچه بانی ونگهداری باغچه ، نظافت دفتر کار ، نظافت محل کار ، نظافت منازل ، نظافت رستوران وآشپزخانه ،نظافت آزمایشگاه ومطب ، سرویسهای بهداشتی ورختکن ها ، نظافت سالن های ورزشی ، نظافت مساجد ونمازخانه ها ، نظافت آرایشگاه ها ، نظافت منزل در تهران ، نظافت راه در غرب تهران  ، نظافت راه پله در شرق تهران ،شرکت خدماتی در تهران،نظافت روزانه منزل ،نظافت راه پله در شمال تهران، نظافت منزل در غرب تهران ،نظافتچی ، شرکت نظافتی در غرب تهران ،اعزام نظافتچی خانم ، نظافت منزل در شمال تهران ،نظافتچی آقا ، شرکت نظافت منزل درغرب تهران ، نکاتی مهم درنظافت منزل ،  نظافتچی خانم و آقا برای مجتمع ها تجاری  ،خانه تکانی

 

نظافتچی محدوده سیدخندان تهران

 



نظافتچی محدوده سیدخندان تهران


اطلاعات بیشتر